OVER ONS

FOLMAAKT is in 2022 opgericht door Joey en Guido. Twee verschillende profielen met dezelfde passie: woondesign. 

Joey realiseert al ruim 15 jaar de mooiste verbouwingen. Aanvankelijk vooral doorsnee huis-tuin-en-keuken projecten, maar hij vond meer uitdaging in het verbouwen van de meest luxe grachtenpanden in Amsterdam. Hiermee heeft Joey zij-aan-zij gewerkt met Nederlandse toparchitecten. Nog steeds ziet en realiseert hij dagelijks de mooiste woondesigns. 

Guido ontwerpt producten die inspelen op nieuwe of veranderde klantbehoeften. Van onderzoek naar concepten en een werkende eerste versie, altijd met de eindgebruiker centraal. Hierdoor is hij feilloos in staat om klantwens te vertalen in iets dat tastbaar en passend is. Naast zijn rol als woondesigner en project manager ontwerpt Guido nog steeds producten die bijdragen aan de energietransitie.


“Had ik maar…”
  

Wij besloten onze passie voor woondesign te verenigen, nadat wij de zoveelste huiseigenaar zagen worstelen in de beginfase van een verbouwing. Stel je voor: je krijgt de sleutel van je nieuwe huis, euforie. Yes! Nu gaat het beginnen. Plannen en keuzes maken. Een nieuwe keuken of badkamer, elektra, isoleren. Je stapelt idee op idee,  je geeft steeds meer geld, de onzekerheid neemt toe. Past alles wel bij elkaar? Vergeet ik niets? Of toch straks een “had ik maar” vergissing… 

Wij kennen het gemis van laagdrempelig en betaalbaar advies of begeleiding; een partij die volledig aan jouw kant staat. Het gaat tenslotte om jouw huis en jouw portemonnee. Team FOLMAAKT knipt een verbouwing op in 2 doelen: het maken van een woondesign (1) en de realisatie van de verbouwing (2), met voortdurende afstemming als continue factor. Wij zijn er voor jou en werken samen met de aannemer. 


HOE WIJ WERKEN

Een woondesign dat past bij jou. Maar hoe doen we dat? We werken intensief samen en doen dit iteratief. Dat wil zeggen dat we tussentijds ontwerpen delen en continu de samenwerking opzoeken. Wij noemen dit co-creatie. Jij vertelt, wij luisteren en bieden opties. Jij beslist, wij verrijken en realiseren. Zo word jij niet verrast en weten wij zeker dat we samen komen tot een huis dat past bij jouw behoeften.


  1. Ontdek wat mogelijk is a.d.h.v. onze ideeën en inspiratie
  2. Onderscheidt wat jou (of jouw wens) kenmerkt
  3. Diep jouw persoonlijke behoeften verder uit
  4. Breng behoeften samen en maak keuzes
 
E-mailen
Bellen