DESIGN & BOUWBEGELEIDING

Ervaar stressvrij en optimaal (ver)bouwen met onze bouwbegeleiding. Wij versimpelen het bouwproces en verzekeren dat het resultaat aansluit op jouw behoeften. Dit doen we door te ontwerpen, te plannen en te bouwen, óf namens jou te bemiddelen met de aannemer.


WIJ ONTWERPEN: 3 WOONDESIGNS €450
  • Tijdens een intake leren we graag meer over jouw woonwensen. Binnen 48uur ontvang je een samenvatting van de wensen en eerste oplossingsrichtingen. Zodra er wederzijds geloof is dat wij jou verder gaan helpen, starten we met ontwerpen.
  • De designfase bestaat uit drie 'iteraties'. Dit betekent dat wij driemaal een schets maken, feedback bespreken en weer verder ontwerpen. Ervaring leert dat de eerste schets voor 70% voldoet, de tweede voor 90%, en we elkaar bij de derde schets juichend in de armen vliegen. Het basistarief woonontwerp bevat maximaal 3 designs per woonlaag of woonruimte en kost €450 incl. btw.

WIJ PLANNEN EN STEMMEN AF: BOUWBEGELEIDING €300 PER MAAND
  • Nu het woonontwerp vaststaat, breekt de volgende fase aan: plannen en afstemmen. Tijdens deze cruciale fase worden woonwensen gematcht met de voorwaarden van bouwpartijen, zoals de keukenboer die eisen stelt t.a.v. leidingen en elektra. Wij zijn aanwezig op belangrijke momenten en begeleiden jou met leveranciers en de aannemer. Onze ervaring van 100+ verbouwingen werkt 100% in jouw voordeel, zodat er geen woonwensen verloren gaan. 
  • Werken wij samen met door jou gekozen vakmensen? Dan bedraagt de prijs €300 incl. btw per maand waarin begeleiding nodig is. Doen wij de verbouwing, dan is heldere afstemming vanzelfsprekend bij de prijs van de verbouwing inbegrepen.

WIJ (VER)BOUWEN
Wij leveren totaal timmerwerk, stucwerk, water, elektra, interieurs en meubilair: van maatwerk inbouwkasten tot grote verbouwingen, zoals een uitbouw of badkamer. Dit kan ons ontwerp zijn, of dat van jouzelf. Afhankelijk van het woondesign spreken we van te voren een prijs af.


 
E-mailen
Bellen